lördag 8 november 2008

Bloggen har varit stängd länge nu..

Den 12 juni hade vi inbrott för ANDRA gången under byggtiden. Efter det kände vi inte alls för att uppdatera den här bloggen längre (plus att vår digitalkamera blev stulen), tappade helt lusten att dela med oss av något som började kännas som en börda och vi fick panik.. det var ju snart dags att flytta in! ALLT var borta!

Efter mycket om och men så bor vi nu här sedan midsommar, trivs hur bra som helst även fast det ännu är jobb kvar (är det inte alltid så när man har hus?).

Har uppdaterat nedan med en massa kort på rummen var för sig. Saknar ni något så hör av er, så ska vi leta på ett kort under bygget eller ta ett nytt på hur det ser ut nu!

Vi fortsätter uppdatera under tiden vi jobbar med det "lilla" som är kvar. Största projektet just nu är garaget, som blev sista prioritet. Där inne ligger det gips och spån, så det finns ingen plats att måla taklister. Men det kommer.. inom sinom tid..

Mycket nöje och inspiration!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Såg att du lämnat en kommentar på min blogg att ni öppnat upp sidan igen. Skoj, då kan jag kika lite ;-). Inte apa efter men roligt att läsa hur det går för andra som bygger/byggt.

Ni verkar få väldigt fint, men hur blir det med grannar hahaa.

Lycka till.

//Jenny

Anna sa...

Vad roligt att se hur ni fått det. Låter dock farligt att taklisterna blir liggande... ;-) Vi har som du av detta förstår ju inte heller fått upp våra.
Men konstigt nog känns det som att man ju ändå gör något i stort sett nästan hela tiden. Vet inte om flickorna tycker att jag är så mycker mer "med" dem nu efter att flyttat in då man som sagt håller på med något i ett, men det gör dom nog trots allt ändå.

Tror förresten att vi kan tänkas ha samma bruna klinker i badrummen. Mallorca Wenge?

Anonym sa...

Jag och min fästman håller på att beställa en Lommen. Mina frågor är hur mkt har ni själva lagt ner i att resa stommar ect.ect? Har ni lejt bort åtagnde 1, 2, 3 ect till fiskarheden entrepenörerna från Borlänge eller har ni ordnat med egna i stan? Vet inte vart ni bor själv, om i Borlänge är det ganska enkelt...Vi funderar nämligen att försöka resa själva med några vänner och funderar på hur länge det kommer att ta för att kunna flytta in, om det ska vara helt klart. Ni blev klar på ungefär ett år. MvH:Mari
Skriv gärna svar på min hotmail mari_ruokanen@hotmail.com